„Neptūnas“ įspūdingai pradėjo rungtynes ir devintąją rungtynių minutę pirmavo net 28:6. Vėliau žaidimas išsilygino, o ketvirtojo kėlinio viduryje svečiai sumažino atsilikimą iki 10 taškų (72:62).

Per likusį rungtynių laiką uostamiesčio krepšininkai išsaugojo turimą persvarą ir iškovojo pergalę.

Klaipėdos komandoje (5 pergalės/1 pralaimėjimas) išsiskyrė Arnas Butkevičius.

Jis per 34 min. pelnė 19 taškų (dvitaškiai 6/7, tritaškiai 2/2, baudos 1/4), atkovojo 13 kamuolių, atliko 10 rezultatyvių perdavimų ir surinko 42 naudingumo balus.

17 taškų pridėjo Renaldas Seibutis, 16 - Juanas Palaciosas.

PAOK (1/5) klube 14 taškų surinko Linas Chrysikopoulas, 12 - Apollonas Tsochlas.

„Neptūno“ krepšininkai laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių 45-33 ir atliko gerokai daugiau rezultatyviu perdavimų (27-17).

Kitas rungtynes „Neptūnas“ žais gruodžio 5 dieną išvykoje su Tenerifės „Iberostar“ (Ispanija) klubu.

Po rungtynių džiaugsmingai priėję „Neptūno“ krepšinio sirgaliai A. Butkevičiui rėžė: „Arnai, Tu - Dievas“. Krepšininkas nusišypsojo, paspaudę sirgaliams rankas ir su plačia šypsena veide atsakė: „Aš tik žmogus“, - rašo „Neptūno“ interneto svetainė.

Per spaudos konferenciją jis vėl atsidūrė žurnalistų dėmesio centre. Tai šį sezoną jau tapo įprasta, kadangi Arnas demonstruoja išties gerą sportinę formą.

„Komandoje jaučiuosi gerai, fizinė būklė taip pat gera. Treneris pasitiki manimi, aš pasitikiu savimi ir tai atsispindi žaidime. Kažkokių stebuklingų priežasčių ieškoti nereikia - tai komandos ir trenerio nuopelnas“, - sakė neptūnietis.

Prakalbus apie pirmą kartą karjeroje pasiektą trigubą dublį, A. Butkevičius šyptelėjo ir atsakė: „Prie pergalės tai - tarsi vyšnia ant torto. Jausmas geras. Kartu su komanda po rungtynių pasijuokėme“, - per spaudos konferenciją žurnalistams atviravo A. Butkevičius.

Jis neslėpė, kad paskutinė ataka, per kurią jis Renaldui Seibučiui atliko džiaugsmingą dešimtąjį rezultatyvų perdavimą, panašiai ir buvo suplanuota.

„Treneris pasakė, kad trūksta vieno rezultatyvaus perdavimo. Gerai, kad pavyko. Esu skolingas Renaldui Seibučiui, kad įmetė į krepšį“, - šypsodamasis sakė A. Butkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)