Tai neliko nepastebėta informacinių Eurolygos partnerių „eurohoops.net“, kurie L. Lekavičių įtraukė į simbolinį geriausių turo žaidėjų penketuką, o Šarūnui Jasikevičiui skyrė geriausio turo trenerio laurus.

„Savo pirmosiose rungtynėse prieš Pirėjo „Olympiakos“ L. Lekavičius pelnė 14 taškų ir buvo vienas pagrindinių pergalės kalvių svečiuose“, – apie įžaidėjo pasirodymą rašė „eurohoops.net“.

Kartu su L. Lekavičiumi į simbolinį penketuką pateko Maskvos CSKA lyderis Nando De Colo, Tel Avivo „Maccabi“ amerikietis DeShaunas Thomasas, Maskvos „Chimki“ puolėjas Anthony Gillas bei Stambulo „Anadolu Efes“ centras Vladimiras Štimacas.

Pastarasis krepšininkas tapo Eurolygos savaitės naudingiausiu žaidėju. Serbas pelnė 22 taškus, atkovojo 8 kamuolius ir vedė Stambulo klubą į pergalę Barselonoje.

Įvertindami Š. Jasikevičių, „eurohoops.net“ pabrėžia, jog strategas triuškino varžovus jų teritorijoje turėdamas ant popieriaus silpnesnę komandą.

„Kauno komanda sunaikino Milano klubą svečiuose, o tai yra didelis Š. Jasikevičiaus nuopelnas. Ant popieriaus silpnesnis „Žalgiris“ dominavo, o treneris visiems 11 auklėtinių leido aikštelėje būti bent po 14 minučių“, – aprašoma kauniečių pergalė 94:62.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)