Gynėjas iš Lietuvos ABA ekipai per 24 min. pelnė 14 taškų ir krepšį atakavo tiesiog tobulai (dvitaškiai 1/1, tritaškiai 2/2, baudos 6/6).

Taip pat jis atkovojo 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, 1 kartą suklydo ir 4 sykius prasižengė (16 naudingumo balų).

Rezultatyviau už lietuvį nugalėtojų gretose žaidė tik 15 taškų pelnęs Paytonas Siva.

Pralaimėjusiems 20 taškų surinko Lucio Redivo.

Kitose grupės rungtynėse Krasnodaro „Lokomotiv“ išvykoje 93:83 nugalėjo Belgrado „Partizan“ ir į savo sąskaitą įsirašė jau penktąją pergalę iš tiek pat galimų.

Rusai grupėje užima pirmąją vietą, ALBA (4/1) yra antroje pozicijoje, o Vilniaus „Lietuvos rytas“ (2/3) šioje grupėje yra trečias.

Tuo metu fantastišką pasirodymą diena anksčiau surengęs Panevėžio „Lietkabelio“ gynėjas Adas Juškevičius tapo Europos taurės turo žaidėju.

Snaiperis pelnė 31 tašką, pataikydamas 9 tritaškius iš 13 bandymų bei surinkdamas 38 naudingumo balus, o panevėžiečiai namuose 86:79 nugalėjo Podgoricos „Budučnost“ (Juodkalnija).

Antroje vietoje liko Kazanės „Uniks“ įžaidėjas Quino Colomas (36 naud. bal.), o trečiąją poziciją užėmė Paryžiaus „Levallois“ (Prancūzija) gynėjas Remy Lesca, surinkęs 32 naudingumo balus.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)