Iš rikiuotės dėl sunkios kryžminių raiščių traumos ilgam iškritus Ognjenui Kuzmičiui ir traumą patyrus antrajam vidurio puolėjui Gustavo Ayonui „Real“ klubas nusprendė stiprinti savo priekinę liniją.

„Tai labai aukštas, tačiau mobilus žaidėjas, pasižymintis puikiu darbu gynyboje ir gebantis nutraukti derinius „du prieš du“. Tai toks žmogus, kurių mums reikėjo po aukštaūgių traumų, įtemptas tvarkaraštis reikalauja stiprinti gretas. Jeigu pavyks sutvarkyti visus perėjimo reikalus, jis žais jau sekmadienio Ispanijos krepšinio lygos rungtynėse su „Barcelona“, – naujoką pristatė „Real“ treneris Pablo Laso.

Iš Žaliojo Kyšulio salų kilęs 25-erių W. Tavaresas didžiąją savo karjeros dalį praleido klajodamas po NBA Plėtojimosi G lygos komandas, tačiau epizodiškai aikštėje buvo pasirodęs ir per NBA rungtynes – Atlantos „Hawks“ ir Klivlando „Cavaliers“ gretose.

2017 m. jis buvo išrinktas geriausiai besiginančiu G lygos krepšininku.

Išaugęs Gran Kanarijos „Herbalife“ klubo jaunimo komandoje, W. Tavaresas Ispanijos lygoje yra atstovavęs pagrindinei šio miesto ekipai, taip pat 2011-2013 m. buvo išnuomotas „La Palma“ komandai.

2014-ųjų NBA naujokų biržoje milžiną 43-uoju šaukimu pasirinko „Hawks“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)