Lapkričio 7-ąją Vilniuje CSP komanda žaidė Europos taurės penktojo turo rungtynes su „Lietuvos rytu“ ir pralaimėjo 76:92.

Paradoksalu, kad likus dviems valandoms iki rungtynių Vilniuje pradžios, CSO komanda pradėjo mačą Prancūzijoje, kur šalies taurės šešioliktfinalyje namie susitiko su pirmosios lygos „Hyeres-Toulon“ krepšininkais. Du miestus, kur vyko rungtynės, skyrė... daugiau nei 2400 kilometrų.

Neįprasta situacija susidarė dėl to, kad Prancūzijos krepšinio federacija nederino savo tvarkaraščio su Europos taurės turnyro grafiku.

Nors Limožo klubas prašė perkelti šį mačą į lapkričio pabaigą ir sužaisti jį per FIBA „rinktinių langą“, skirtą pasaulio čempionato atrankai, Prancūzijos federacija šiam prašymui liko kurčia.

Dėl šios priežasties CSP nusprendė komandos branduolį išsiųsti į Lietuvą ir kautis su „Lietuvos rytu“, o taurės rungtynėms deleguoti dublerių komandą, jai paskolinant du jaunus profesionalus – Leo Peynaudą ir Timothee Bazillę.

Tai dubleriams nepadėjo – turnyre, kurio nugalėtoju CSP klubas tapo šešis kartus per savo istoriją, Limožo krepšininkai pralaimėjo 50:80.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)