„Panathinaikos“ iš kovos dėl titulo pusfinalyje eliminavo Atėnų AEK klubas, pergalę šventęs rezultatu 73:69 (17:18, 15:10, 10:16, 31:25).

Tradiciškai nuo suolo kilęs L. Lekavičius aikštelėje praleido 9 minutes, per kurias nepelnė nė vieno taško, pramesdamas visus metimus – keturis dvitaškius ir abu tritaškius.

23-ejų metų gynėjas dar spėjo atkovoti kamuolį, atlikti rezultatyvų perdavimą ir kartą prasižengti bei mačą baigė su -4 naudingumo balais.

Labiausiai „Panathinaikos“ komandą skandino Corperryale'as Harris ir Mike'as Greenas, surinkę atitinkamai 20 ir 17 taškų.

Pačių čempionų gretose rezultatyviausiai žaidė dvigubais dubliais pasižymėję žalgirietis Ian Vougioukas (17 tšk., 12 atk. kam.) ir Chrisas Singletonas (15 tšk., 11 atk. kam.).

AEK finale, į kurį pateko po 17 metų pertraukos, susitiks su Pirėjo „Olympiakos“ ekipa, kuri 56:49 pranoko Salonikų „Aris“ krepšininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)