Nors vilniečiai mačą pradėjo spurtuodami 11:4, tačiau pirmąjį kėlinį sėkmingiau užbaigę „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai turėjo 3 taškų persvarą. Visgi R. Kurtinaičio patarimų išklausę svečiai antrame ketvirtyje nebeketino juokauti ir perėmė iniciatyvą į savo – po Martyno Echodo baudų metimų „Lietuvos rytas“ jau pirmavo 11 taškų skirtumų, o ilsėtis išėjo būdamas priekyje 51:41.

Po pertraukos sostinės ekipos nariai ant parketo žengė tarsi apsimiegoję, o tuo pasinaudoję šeimininkai atsilikimą akimirksniu sumažino perpus. Tačiau tuomet „Lietuvos rytas“ šešių minučių atkarpą laimėjo net 15:2 ir pasiuntė šeimininkus į nokdauną (68:50). Per likusį laiką R. Kurtinaičio kariauna neatsipalaidavo ir nesėkmių ruožo vėl grįžo į pergalių kelią.

Antrą kartą šiame sezone „Pieno žvaigždes“ įveikę vilniečiai šioje akistatoje pataikė net 14 tritaškių iš 26 (53 proc.).

„Pieno žvaigždės“: Viačeslavas Bobrovas 22 (11 atk. kam.), Nikita Balašovas 13, Trevonas Hughesas 11, Artūras Ausėjus 10 taškų.

„Lietuvos rytas“: Jimmy Baronas 16 (4/9 trit.), Rokas Giedraitis 12, Loukas Mavrokefalidis 11, Mindaugas Lukauskis 10 taškų.

Iki išvykos į Pasvalį „Lietuvos rytas“ buvo pralaimėjęs paskutines trejas rungtynes iš eilės: Europos taurėje nusileido Krasnodaro „Lokomotiv“ ir Berlyno ALBA komandoms, o LKL čempionate praėjusią savaitę gavo antausį nuo Kėdainių „Nevėžio“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)