Naujoje LKL svetainėje aistruoliai turi galimybę visą informaciją ir svarbiausias naujienas skaityti anglų kalba adresu en.lkl.lt.

„Mūsų tikslas – tapti viena stipriausių Europos krepšinio lygų, – pabrėžė LKL prezidentas Remigijus Milašius. – Lygos augimas pastaraisiais metais akivaizdus, bet reikia daugiau pastangų daugybėje sferų, kad pasiektume savo tikslą.“

„Betsafe–LKL“ naujienos ir svarbiausi įvykiai nušviečiami anglų kalba ir socialiniame tinkle „Twitter“, kur LKL paskyra šiemet aktyvi kaip niekada anksčiau.

Lietuvos klubai tampa vis įdomesni tarptautiniu mastu, nes net 6 iš 10 komandų gina Lietuvos garbę tarptautinėje arenoje: Eurolygoje, Europos taurės turnyre, FIBA Čempionų lygoje ir FIBA Europos taurės turnyre.

Ir lietuviškoje, ir angliškoje puslapio versijoje tiesiogiai galima stebėti visas „Betsafe–LKL“ čempionato kovas nepriklausomai nuo geografinės lokacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)