„Real“ iškovojo tris pergales iš tiek pat galimų – įveikti „Anadolu Efes“ (88:74), Maskvos CSKA (82:69) ir Milano „Armani“ (100:90) klubai.

„Jie mus atakuos taip, kaip mus atakavo „Barcelona“. Stengsis išplėsti žaidimą ir žaisti vadinamaisiais keturiais kampais ir juos dengti bus sunku. Matėme, kaip Milano ekipa nesugebėjo jų sustabdyti ir dėl tos blogos gynybos ir dėl gero Madrido žaidimo pralaimėjo rungtynes. Mūsų idėja yra stengtis limituoti lengvus taškus. Vakar labai gerai susitvarkėme su greitu puolimu. Reikia, kad ir ketvirtadienį būtų kažkas tokio. Gerai, kad nepadarėme daug baudų po bonusų situacijų, kur Madrido žaidėjai vakar įmetė daug taškų. Tai yra tie lengvi taškai, kurie neleidžia laimėti prieš grandus. Mes nedalinsime nieko. Tik taip galima kabintis į atlapus“, – sako „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius.

Į Kauną atvyks ir Jonas Mačiulis, tačiau be jokios abejonės visų žvilgsniai kryps į jaunąjį talentą Luką Dončičių.

18-metis talentas su Slovėnijos rinktine šiemet tapo Europos čempionu, o Eurolygoje demonstruoja įspūdingus rodiklius – 22,7 taško per rungtynes.

„Svarbiausia nieko neduoti už dyką. Bet kokiu atveju jis kažką įmes. Vakar jis įmetė 8 ar 10 baudų po bonusų situacijų, kur sumeta lengvus taškus. Tai tikrai įspūdingas talentas ir tikrai žaidžia su kiekvienomis rungtynėmis vis solidžiau. Randa vis daugiau būdų, net kartais centruoja, todėl sunku dengti. Bandysime pristabdyti“, – teigė Š. Jasikevičius.

Treneris neslėpė, kad ketvirtadienį „Žalgiris“ greičiausiai turės verstis be Dee Bosto. „Real“ ekipoje taip pat iškrito keli lyderiai.

„Po traumų keičiasi ir Jono vaidmuo komandoje. Jis dabar žaidžia ketvirtoje pozicijoje ir tampa labai pavojingas, kadangi gali pataikyti iš toli, mūsų didesnį žaidėją gali apsivaryti. Taip kad išplečiant žaidimą jam atsiveria plotas. Komanda greitai bėga, o jis tai mėgsta daryti. Jis tampa pavojingas kaip ir visi kiti žaidėjai. Tai yra Madridas“, – teigė Š. Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)