Pirmąsias dvejas Eurolygos rungtynes dėl traumos praleidęs D. Bostas „Žalgiriui“ greičiausiai negalės padėti ir antradienio rungtynėse Barselonoje.

188 cm ūgio gynėjas skausmus vėl pajuto pirmadienį „Palau Blaugrana“ arenoje vykusios vakarinės treniruotės metu. Nors, atlikęs tempimo pratimus, pradėjo sportuoti su visais, pratybų kartu su komanda amerikietis nebaigė, o antradienį jis praleido ir rytinę treniruotę.

Kad D. Bosto sveikata dar nėra gera, Š. Jasikevičius užsiminė po sekmadienį vykusių LKL rungtynių su Prienų-Birštono „Vytautu“.

„Manau, kad jis dar nėra 100 proc. pasiruošęs žaisti Eurolygoje. Taip, jis pasirodė aikštėje, jis braunasi, nori žaisti. Tačiau trečio kėliino pabaigoje jis ir vėl kažką pajuto, todėl reikia laukti ir žiūrėti, kokia bus situacija“, – tuomet kalbėjo Š. Jasikevičius.

Nesibaigiančios D. Bosto bėdos reiškia, kad aikštėje minučių ir vėl turėtų gauti „Žalgirio“ jaunosios kartos atstovas Paulius Valinskas.

„Barcelonos“ ir „Žalgirio“ akistata Lietuvos laiku prasidės 22 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)