Papildomi abonementai bus parduodami iki kitų „Lietkabelio“ Europos taurės turnyro rungtynių Panevėžyje, kurios įvyks spalio 25 dieną. Įsigijusieji abonementą galės apsilankyti visose „Lietkabelio“ rungtynėse Lietuvos krepšinio lygoje ir Europos taurės turnyre iki pat sezono pabaigos.

„Sprendimas pasiūlyti dar šimtą papildomų abonementų buvo priimtas dėl fanų skambučių ir elektroninių laiškų lavinos, kuri dar labiau išaugo po puikaus sezono starto. Nors „Lietkabelio“ abonementų prekybai yra skirta kiek daugiau nei savaitė, neabejojame, kad jų nebeliks po poros dienų – aistringą panevėžiečių norą palaikyti miesto komandą jau įrodė prieš tai vykęs abonementų pardavimas ir aukštas „Cido“ arenos lankomas“, – pasakojo „Cido“ arenos vadovas Tomas Inčikas.

Sezoną „Lietkabelis“ pradėjo itin sėkmingai – komanda iškovojo pergales visose septyneriose Lietuvos krepšinio lygos ir pirmosiose Europos taurės turnyro rungtynėse. Aštuoni laimėjimai sezono starte yra naujas rekordas klubo istorijoje.

Net penkerias rungtynes per dvi savaites „Cido“ arenoje sužaidusi komanda sulaukė stipraus sirgalių palaikymo – lankomumo vidurkis siekia daugiau kaip 3300 žmonių per susitikimą.

Iš viso abonementus į „Lietkabelio“ rungtynes „Cido“ arenoje yra įsigiję 2200 krepšinio fanų. Dėl didelio susidomėjimo ir paklausos, šiais metais pirmą kartą abonementai buvo parduodami ir į antrąjį „Cido“ arenos aukštą. Abonementus galima įsigyti „Tiketa“ kasose ir internetu.

Artimiausios „Lietkabelio“ rungtynės vyks trečiadienį Miunchene su „Bayern“, o Panevėžyje – spalio 25 d. su Emilijos Redžo „Grissin Bon“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)