Tiesioginę LKF TV vaizdo konferenciją su strategu galėsite stebėti oficialioje LKF „Facebook“ paskyroje. Pokalbyje apie moterų krepšinį taip pat dalyvaus LKF moterų krepšinio projektų vadovė Lina Brazdeikytė ir LKF jaunimo rinktinių vyr. treneris Rolandas Radvila.

Manto Šerniaus auklėtinės lapkričio 11 dieną Kėdainiuose susikaus su Vengrijos rinktine, o lapkričio 15 išvykoje išmėgins jėgas su Rusijos ekipa. C grupėje taip pat rungtyniauja Albanijos rinktinė, su kuria lietuvės susikaus kitų metų vasario mėnesį išvykoje. Į Europos čempionatą pateks visų grupių nugalėtojos (8) ir šešios geriausios antrąsias vietas užėmusios rinktinės. Į čempionatą be atrankos jau pateko Serbijos ir Latvijos rinktinės.

Tuo metu tarptautinei krepšinio federacijai (FIBA) perkėlus žaidėjų registraciją į virtualią erdvę, buvo pratęstas terminas, iki kada privaloma pateikti išplėstinį vyrų rinktinės sąrašą. Kandidatų pavardes pateikti reikia ne iki spalio 12 dienos, o iki lapkričio 6 dienos. Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyr. treneris Dainius Adomaitis kandidatų sąrašą visuomenei pristatys lapkričio pradžioje.

Pirmąsias atrankos į 2019 metų Pasaulio čempionatą rungtynes, Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė žais lapkričio 24 dieną išvykoje su Kosovo rinktine. Lapkričio 26 dieną lietuviai namuose, „Švyturio“ arenoje susikaus su Lenkijos ekipa. C grupėje taip pat rungtyniauja Vengrijos rinktinė, o į kitą etapą pateks po tris geriausias grupės komandas.

Sirgaliai jau gali įsigyti bilietus į rungtynes su Lenkijos rinktine, juos platina www.krepsiniobilietai.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)