UIA tapo viena iš LKL rėmėjų. Pagrindinė Ukrainos aviakompanija didina skrydžių po Europą krypčių skaičių ir tuo pačiu džiaugiasi galėdama prisidėti prie Lietuvos krepšinio populiarinimo.

„UIA, didžiausia Ukrainos vežėja, yra socialiai atsakinga aviakompanija, nuolatos teikianti paramą daugybei socialinių, kultūros ir sporto projektų Ukrainoje ir užsienyje, – teigė Jevgenija Sacka, UIA atstovė spaudai. – Per daugiau nei 25 metų veiklą „Ukrainian International Airlines“ prisidėjo prie sąmoningumo ugdymo kampanijų, labdaros fondų ir sporto lygų.

Šiandien nepaprastai džiaugiamės pradėdami draugystę su Lietuvos krepšinio lyga. Suteiksime savo sparnus komandoms ir prisidėsime prie jų pastangų laimėti titulus tarptautiniuose turnyruose.“

UIA dovanos nemokamus skrydžius geriausiems „Betsafe–LKL“ krepšininkams – per sezono uždarymo šventę visi apdovanojimų laureatai galės keliauti į bet kurį Europos miestą.

„Ukrainos avialinijos suteikia papildomos vertės „Betsafe–LKL“ čempionatui įteikdami geriausiems krepšininkams nemokamas keliones, – džiaugėsi lygos generalinis rektorius Romualdas Brazauskas. – Dviejų valstybių bendrystė pastaraisiais metais sutvirtėjo, ir mums didelė garbė į savo rėmėjų gretas priimti Ukrainos kompaniją.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją