A. Butkevičius per dvejas rungtynes rinko po 31 naudingumo balą, „Neptūnas“ iškovojo vieną pergalę.

Puolėjas net 34 naudingumo balus surinko per nesėkmingą susitikimą su Panevėžio „Lietkabeliu“ – pelnė 19 taškų, atkovojo 7 ir perėmė 4 kamuolius bei atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Šeštadienį prie pergalės prieš Utenos „Juventus“ A. Butkevičius prisidėjo 13 taškų, 8 atkovotais ir 3 perimtais kamuoliais.

Per du praėjusios savaitės susitikimus puolėjas pataikė net 13 metimų iš 16. Toks sėkmingas pasirodymas leido jam pakilti į antrą vietą „Betsafe–LKL“ naudingiausiųjų sąraše, pirmas lieka kitas „Neptūno“ puolėjas Juanas Palaciosas.

Į simbolinį savaitės penketuką taip pat pateko Kevinas Pangosas, Ryanas Harrow, Katinas Reinhardtas ir Kšištofas Lavrinovičius.

LKL MVP

K. Pangosas vedė Kauno „Žalgirį“ į pergales prieš „Juventus“ ir Vilniaus „Lietuvos rytą“ – vidutiniškai pelnė po 18 taškų, atliko po 5 rezultatyvius perdavimus ir rinko po 23,5 naudingumo balo.

R. Harrow vedamos Pasvalio „Pieno žvaigždės“ taip pat laimėjo abu susitikimus – pranoko Alytaus „Dzūkiją“ ir „Šiaulius“, amerikietis gynėjas pelnydavo 23,5 taško ir rinkdavo po 24 naudingumo balus.

Kartu su A. Butkevičiumi puolėjų liniją simboliniame penkete sudaro ir K. Reinhardtas, padėjęs „Dzūkijai“ laimėti vieną susitikimą. Amerikietis pelnydavo po 18,5 taško, surinkdavo po 19 naudingumo balų, o įspūdingiausias buvo jo pergalingas metimas paskutinę sekundę į Kėdainių „Nevėžio“ krepšį.

Centro poziciją simboliniame penkete užėmė K. Lavrinovičius, jis su komandos draugais laimėjo dvejas rungtynes, ir Panevėžio „Lietkabelis“ lieka vienintele dar nepralaimėjusi „Betsafe–LKL“ komanda. Aukštaūgis per du susitikimus rinkdavo po 10 taškų, 5 atkovotus kamuolius ir 18 naudingumo balų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)