Nikola Vasilevo auklėtiniai namuose 85:82 (13:21, 20:19, 28:16, 24:26) palaužė be pergalių liekančius Kėdainių „Nevėžio“ (0/3) krepšininkus.

K. Reinhardtas viso susitikimo metu vedė šeimininkus į priekį, o galutinį žodį tarė ir paskutinę sekundę. Vos aikštelės vidurį peržengęs amerikietis pataikė fantastišką metimą nuo lentos ir padovanojo savo klubui pergalę.

Alytiškiai galėjo pergalę užsitikrinti ir kiek anksčiau, nes likus žaisti pusantros minutės jie dar turėjo apčiuopiamą pranašumą 81:72.

Visgi Justo Tamulio ir Malcolmo Granto tritaškiai, šeimininkų klaidos ir du Vladislavo Koreniuko dvitaškiai leido „Nevėžiui“ fantastiškai atsitiesti ir likus žaisti 5 sekundes išlyginti rezultatą – 82:82.

Pergalingą metimą netrukus įmetęs K. Reinhardtas šiame susitikime iš viso per 23 minutes pelnė 22 taškus (6/11 dvitaškiai, 3/5 tritaškiai, 1/2 baudos), atkovojo 4 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 23 naudingumo balus.

„Dzūkija“: Katinas Reinhardtas 22, Anatolijus Kaširovas 16, Gediminas Žalalis 11, Alejandro Hernandezas 9.

„Nevėžis“: Malcolmas Grantas 25, Vladislavas Koreniukas 16 (8 atk. kam.), Jamesas Woodardas ir Justas Tamulis po 10.

Pergalingas K. Reinhardo metimas:


Trenerių komentarai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)