Šeštadienio rytą surengtoje spaudos konferencijoje parašus ant bendradarbiavimo sutarties padėjo šios įmonės vadovas Rolandas Viršilas ir jam simbolinius marškinėlius padovanojęs „Lietuvos ryto“ generalinis direktorius Darius Gudelis.

Ant R. Viršilui įteiktų marškinėlių puikavosi neįprastas numeris – 0%, simbolizuojantis Lietuvoje vykdomas alkoholio draudimo reformas, kuriomis siekiama riboti alkoholio vartojimą.

„Sirgaliams – 0% alkoholio”, – juokavo D. Gudelis. „Švyturio-Utenos alaus“ galva R. Viršilas pripažino, jog nuo alkoholio vartojimą ribosiančio įstatymo sėkmės priklausys ir „Lietuvos rytui“ skiriama parama.

D. Gudelis patikino, jog pagrindiniai rėmėjai klubui skirs reikšmingą sumą, o R. Viršilas pabrėžė, kad tiksliai sumos įvardinti negalima, nes jos dydį lems įmonės rezultatai.

Rezultatai gali suprastėti dėl valdžios vykdomų draudimų, todėl aludarių įmonės vadovas neslėpė, kad priimti sprendimą dėl paramos dar vienai krepšinio komandai nebuvo lengva.

„Švyturys-Utenos alus“ šiuo metu remia ne tik „Lietuvos rytą“, bet ir Kauno „Žalgirį“, Klaipėdos „Neptūną“ ir Utenos „Juventus“. R. Viršila šį komandų ketvertą pavadino stipriausiu Lietuvos krepšinyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)