Burgoso krepšininkai pirmose oficialiose sezono rungtynėse savų žiūrovų akivaizdoje 65:81 (16:19, 10:19, 19:19, 20:24) nusileido FIBA Čempionų lygos nugalėtojai Tenerifės „Iberostar“ komandai.

Deividas Gailius mačą pradėjo šeimininkų starto penkete ir aikštelėje iš vis praleido 24 minutes. Per šį laiką Lietuvos rinktinės kandidatas pelnė 10 taškų, atkovojo 2 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus bei 1 bloką.

Tiesa, mūsiškio rezultatyvumas galėjo būti kur kas geresnis, tačiau D. Gailius stokojo taiklumo: tikslą pasiekė tik 3 dvitaškiai iš 12, 1 tritaškis iš 2 ir 1 baudos metimas iš 2.

Lietuvis taip pat dar gavo vieną bloką, išprovokavo tris varžovų pražangas ir pats tiek pat sykių pažeidė taisykles bei surinko 4 naudingumo balus.

Nuo suolo kilęs Tadas Sedekerskis pasireikšti gavo vos 6 minutes, per kurias prametė abu dvitaškius, tritaškį, bet atkovojo 4 kamuolius ir surinko 1 naudingumo balą.

D. Gailiui šis mačas buvo debiutinis elitinėje Ispanijos krepšinio lygoje, o T. Sedekerskiui – pirmosios oficialios rungtynės naujojoje komandoje. Burgoso ekipai 19-metį lietuvį paskolino Vitorijos „Baskonia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)