Po penkių sezonų NBA keltis į Kiniją nusprendęs 27-erių lietuvis per metus savo kišenę papildys net 3 mln. JAV dolerių. Nė vienas kitas užsienietis tokiomis sutartimis pasigirti negali.

Arčiausiai D-Mo daugiausiai uždirbsiančių sąraše yra Sindziango „Flying Tigers“ vidurio puolėjas Andray Blatche (2,5 mln.) ir būsimas mūsiškio komandos draugas Ty Lawsonas (2,4 mln.)

2,2 mln. JAV dolerių artėjančiame sezone uždirbs Brandonas Bassas (Liaoningo „Flying Leopards“), o Aaronas Jacksonas (Pekino „Ducks“) ir Lesteris Hudsonas (Liaoningo „Flying Leopards“) – po 2,1.

Turtingiausiųjų aštuntuką užbaigia Jimmeris Fredette'as iš Šanchajaus „Sharks“ (1,8 mln.) ir Sindziango „Flying Tigers“ marškinėlius vilkėsiantis Darius Adamsas (1,5 mln.).

Kinijos CBA lygos sezonas startuos spalio 21-ąją, o D. Motiejūnas savo debiutą surengs spalio 22 dieną – nuo 22 val. jo atstovaujama ekipa stos į kovą prieš Šansi „Zhongyu“ krepšininkus.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)