Net ir be trenerio likęs „Žalgiris“ iškovojo antrąją pergalę turnyre 78:71, o pats Š. Jasikevičius po mačo nevyniojo žodžių į vatą pareikšdamas, kad teisėjavimas šiame mače buvo tiesiog „baisus“.

„Viskas kaip ir logiška. Žaidžiame Turkijoje prieš turkų komandą, kitaip ir būti negali. Neleisime niekam mūsų stumdyti ir iš mūsų daryti krepšinio parodijos. Neegzistuoja čia jokie ikisezoniniai turnyrai – turi būti lygus traktavimas visiems“, – pareiškė Š. Jasikevičius.

Anot Š. Jasikevičiaus, jeigu ne teisėjavimas, komanda 20 taškų persvara galėjo pirmauti dar iki ilgosios pertraukos.

„Jeigu ne tas baisus teisėjavimas, galėjome būti ir 20 taškų priekyje, nes pirmoje mačo pusėje žaidėme labai gerai. Tačiau man nepatiko rungtynių pabaiga, nes aikštėje pasirodę gynėjai nekontroliavo komandos – buvo galima žaisti daug atsakingiau“, – pažymėjo Šaras.

Paklaustas, kaip komanda vertino jo technines pražangas ir pašalinimą, Š. Jasikevičius gūžtelėjo pečiais.

„Galbūt tai tik užvedė komandą. Manau, vyrai susitvarko su tokiais dalykais“, – pažymėjo jis.

Išsamesnis Š. Jasikevičiaus komentaras:

Primename, kad dėl reiškiamų emocijų Š. Jasikevičius iš aikštės buvo išvarytas ir praėjusio sezono Eurolygos rungtynėse su Maskvos CSKA, ir LKL dvikovoje su Panevėžio „Lietkabeliu“.

„Žalgiris“ paskutines turnyro Antalijoje rungtynes žais sekmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)