Sostinės krepšininkai rungtynes pradėjo nelengvai ir nuo Kazachstano klubo pirmame kėlinyje atsiliko septyniais taškais. Tačiau tuomet „Lietuvos ryto“ komanda atkarpą laimėjo 10:0 ir kėlinuką pabaigė turėdami nedidelę persvarą (20:17).

Antrajame kėlinuke atletiškieji „Astanos“ krepšininkai perėmė iniciatyvą į savo rankas, o vilniečių deficitas išaugo iki dviženklio (30:40). Tačiau ir vėl kiek geriau ketvirčio pabaigą sužaidusi „Lietuvos ryto“ komanda į didžiąją pertrauką keliavo varžovų pranašumą sumažinusi per pusę – 37:42.

Įpusėjus trečiajam kėliniui vilniečiai išlygino rezultatą, o likusias 15 minučių aikštėje vyko itin atkakli bei kieta fizinė dvikova. Rungtynės taškas į tašką vyko iki pat paskutinės minutės, tačiau tuomet „Lietuvos rytas“ pataikė kelis užtikrintus metimus bei iškovojo trečią pergalę iš eilės.

„Lietuvos rytas“: Benas Madgenas 22 (5/7 tritaškiai), Jimmy Baronas 16, Robertas Carteris 14, Marcas Carteris 9 taškai.

„Astana“: Ike Udonahas 21, Anthony Clemmonsas 14 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)