Jame mūsiškiai 21:30 val. susitiks su A grupėje ketvirtoje pozicijoje likusia Graikijos rinktine.

Primename, kad Lietuvos krepšininkai Tel Avive vykusiose B grupės kovose iškovojo 4 pergales ir patyrė 1 nesėkmę bei užėmė pirmą vietą.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė atvyko į Stambulą! Pradėsime pasiruošimą dvikovai su graikais #mesuzlietuva #eurobasket2017

A post shared by Lietuvos krepšinio federacija (@krepsinionamai) on Sep 7, 2017 at 5:56am PDT

Lietuvos rinktinė Tel Avivą paliko praktiškai be jokių priekaištų. Pasinervinti čempionato pradžioje teko tik dėl kondicionavimo sistemos, o priešpaskutinį vakarą ramybę sudrumstė „Hilton“ viešbutyje įvykusi vagystė.

Antradienį Donatas Motiejūnas pasigedo 6 tūkst. JAV dolerių grynaisiais, kuriuos teigė palikęs savo kambaryje. Kadangi jokių laužimosi požymių nepastebėta, įtarimų šešėlis pirmiausia krito ant viešbučio aptarnaujančio personalo.

Kaip paaiškėjo vėliau, spėjimas buvo teisingas – D-Mo ir kelis Izraelio komandos narius apšvarino kambarinė. „Užsidėjau do not disturb ženklą ant rankenos ir pas mane niekas nėjo“, – paklaustas, ar nenukentėjo nuo ilgapirščių, juokavo Mantas Kalnietis, o Dainius Adomaitis šį incidentą taip pat palydėjo su šypsena. „Sužinojome, kad kambariuose turime seifus“, – nusijuokė treneris.

Aštuntfinalio poros ir jų laikai:

šeštadienis, rugsėjo 9 d.

12.30 val. Slovėnija – Ukraina

15.15 val. Vokietija – Prancūzija

18.45 val. Suomija – Italija

21.30 val. Lietuva – Graikija

sekmadienis, rugsėjo 10 d.

12.30 val. Ispanija – Latvija/Turkija

15.15 val. Juodkalnija – Serbija/Latvija

18.45 val. Kroatija – Rusija/Turkija

21.30 val. Serbija/Rusija – Vengrija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)