Mokslo metų pradžia – puikus laikas mokiniams, studentams, jų tėveliams bei visiems eismo dalyviams priminti saugaus eismo taisykles. Prie keturių mokyklų perėjų budėję „Lietuvos ryto“ krepšininkai ne tik žarstė patarimus moksleiviams, bet ir padėjo pereiti gatvę tiems, kurie į šventę atėjo be palydos. Rugsėjo 1-osios proga, mokiniai iš žaidėjų gavo dovanų atšvaitą arba oficialų klubo suvenyrą.

„Dažnai gyvenime skubame ir lekiame, tačiau vairuojant automobilį reikėtų šiek tiek sustoti ir pagalvoti apie pėsčiuosius, – teigė „Lietuvos ryto“ krepšininkas Rokas Giedraitis. – Džiaugiuosi, kad atsiranda tokių akcijų, kurios priverčia prisiminti, jog saugumas kelyje – be galo svarbus. Viena akimirka gali būti lemtinga, todėl saugokime vieni kitus.“

R.Giedraitis rugsėjo 1-osios rytą praleido sveikindamas „Santaros“ progimnazijos moksleivius, prie „Maironio“ progimnazijos perėjos budėjo Margiris Normantas, J.Basanavičiaus progimnazijoje apsilankė Mindaugas Lukauskis, o Artūras Jomantas patarimus apie saugų eismą dalino prie Taikos progimnazijos.

„Anksčiau rugsėjo 1-oji iš pradžių buvo kiek liūdnoka, nes baigėsi vasaros atostogos, tačiau vėliau pabendrauji su draugais ir nuotaika iš karto būna geresnė, – prisiminimais apie mokslo metų pradžią dalinosi M.Lukauskis. – Saugokit, vaikai, save eidami per perėjas. Visuomet pasižiūrėkite į abi puses prieš pereidami gatvę.“

„Rugsėjo 1-oji man visuomet asocijuojasi su ankstyvu rytu, kai labai sunku atsikelti, – su šypsena veide prisiminė M.Normantas. – Labiausiai mėgdavau kūno kultūrą, nuo kurios dažniausiai būdavau atleistas. Taip pat patiko istorija, anglų bei matematika.

Sveikinu visus moksleivius su šia švente ir linkiu gerų mokslo metų. Linkiu, kad visos per vasarą susigalvotos svajonės išsipildytų, o pažymiai būtų kuo geresni.“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas kartu su Lietuvos automobilių kelių direkcija bei Lietuvos kelių policijos tarnyba visiems linki gražių, prasmingų ir saugių naujų mokslo metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją