FIBA Amerikos čempionato viename pusfinalyje rugsėjo 2-ą dieną Kordoboje (Argentina) susigrums JAV ir Mergelių Salos, kitame – Argentina ir Meksika.

JAV rinktinei vadovaujančio Jeffo Van Gandy auklėtiniai dvikovoje su Dominikos Respublika anksti susikrovė solidų pranašumą ir varžovams nepaliko jokių vilčių kažką pakeisti. Nesustabdomas nugalėtojų ekipoje buvo Jameelas Warney, pelnęs 13 taškų ir atkovojęs 9 kamuolius.

Turnyro šeimininkai urugvajiečiai dalyvavimą Amerikos čempionate baigė pergale 79:68 prieš Panamą. Antrą vietą grupėje C grupėje užėmę trenerio Marcelo Signorelli auklėtiniai nepateko į pusfinalį, bet užsitikrino vietą 2019 metų Panamerikos žaidynėse.

8 komandos užsitikrino kelialapį į 2019 metų Panamerikos žaidynes: Argentina, Meksika, JAV, Mergelių Salos, Puerto Rikas, Urugvajus, Dominikos Respublika, Peru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)