Šią žinią Krepšinis.lt patvirtino pagrindinis „Lietuvos ryto“ klubo akcininkas Antanas Guoga.

„Vienas žingsnis arčiau Kauno, tai yra puiki žinia. Toks sprendimas pozityvus, nes tai atspindi gerą komandos valdymą, – savivaldybės tarybos sprendimą komentavo A. Guoga, – Džiaugėmės ir dėl „Žalgirio“, nes tai taip pat Vilniaus vardą garsinantis klubas, kurį myli sirgaliai, kurie noriai renkasi į žalgiriečių rungtynes.“

Tai yra vienkartinis klubų biudžeto papildymas. Pinigų Savivaldybės biudžete atsirado neįvykdžius visų suplanuotų Europos sąjungos projektų.

„Ši papildoma suma mums labai svarbi, tampame stabilia komanda ir turime rimtus ir didelius tikslus konkuruoti su Kaunu. Manau, kad ateityje mums tai pavyks, – pridūrė A. Guoga. – Ši parama visiškai stabilizuoja klubo padėtį ir leidžia mums galvoti apie krepšinį, o ne apie skolų grąžinimą, kuris irgi vykdomas pagal planą“.

Siūlymą skirti pinigus sporto klubams dar pirmadienį užregistravo savivaldybės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcija.

Iki šiol Vilniaus miesto savivaldybė per sezoną „Lietuvos ryto“ krepšinio klubui skirdavo 1 mln. 150 tūkst. eurų. „Žalgirio“ futbolo klubas šiemet turi sulaukti 870 tūkst. eurų paramos.

Primename, kad rugpjūčio pradžioje „Lietuvos ryto“ klubas sulaukė paramos ir iš pasaulinės japonų „Blockchain“ technologijų bendrovės. Po ilgų derybų bendrovė nusprendė „Lietuvos rytui“ skirti virš 500 tūkst. eurų.

„Susidomėjimas Vilniaus miestu auga, artimiausiu metu mes paskelbsime ir apie kitus rėmėjus ir puikiai reprezentuosime miesto vardą“, – teigė A. Guoga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)