Šiam sezonui P. Jankūnas ruošiasi ne Lietuvos rinktinės gretose, o su žalgiriečiais.

- Kaip prasidėjo pasiruošimas sezonui? Kaip vertinate naująją komandos sudėtį?, - žurnalistai paklausė P. Jankūno.

- Kol kas sunku vertinti, nes dar nebuvo varžybų. Kaip žmonės visi nauji žaidėjai yra puikūs, gerai bendraujame, gerai dirbame.

Laukia įtempta sezono pradžia, ruošiamės fiziškai, o taktiniai dalykai dar neprasidėjo. Šiandien turėjome pirmą treniruotę krepšinio salėje ir pradėsime viską šlifuoti.

- Pauliau, pasiruošimas panašus, kaip ir praėjusiam sezonui. Tuo tarpu tu pats bene pirmą vasarą esi ne rinktinėje. Pailsėjai?

- Dar prieš sezono pasiruošimą komandą darė tyrimus ir dabar žinau, kad viskas gerai, kad kūnas pailsėjęs. Vasara buvo naudinga. Tikiuosi, kad dabar pavyks gerai pasiruošti sezonui kartu su komanda.

- Artėjančiame sezone galėsi stebėti rinktinės žaidimą per TV. Kaip vertini lietuvių šansus ir kad tavo manymu ir čemopionato favoritai?

- Sunku kalbėti apie lietuvių galimybes. Niekada nenoriu spėlioti ir vertinti. Paprasčiausiai vyrai dirbo, vyrai treniravosi, tačiau turi tam tikrų problemų, pradedant nuvykimu. Pasiruošimas yra pasiruošimas, draugiškos varžybos yra draugiškos. Kai prasidėdavo čempionatai, rinktinė po truputį įdaudavo gerą formą ir lemiamose kovose demonstruodavo gerą krepšinį.

Manau, kažkas panašaus turėtų būti ir šiais metais.

- Kas iš kitų komandų palieka geriausią įspūdį?

- Net nežinau, nes per daug nieko nemačiau. Manau, kad vieni iš favoritų bus ispanai. Tikiuosi ir lietuviai jiems sudarys gerą konkurenciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)