R. Stumbris pastarąjį sezoną rungtyniavo Latvijoje ir vilkėjo „Jekabpils“ klubo marškinėlius.

200 cm ūgio puolėjas Latvijos lygoje pelnydavo po 14 taškų, atkovodavo po 5,8 kamuolio, atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 16,3 naudingumo balų.

Taip pat trečiadienį paskelbta, kad „Nevėžis“ pasirašė sutartį su Eurolygos patirties turinčiu legionieriumi iš Rusijos – Valerijumi Lichodejumi.

2016-2017 m. sezone V.Lichodėjus vilkėjo Maskvos srities „Chimki“ komandos marškinėlius.

Anksčiau jis taip pat yra vilkėjęs Krasnodaro „Lokomotiv“, Kazanės „Uniks“, Sankt Peterburgo „Spartak“, Liubercų „Triumf“, Samaros CSK VVS ir Maskvos CSKA marškinėlius.

Europos taurės varžybose rusas vidutiniškai rungtyniaudavo po 9 minutes, pelnydavo po 3,6 taško, atkovodavo po 1,8 kamuolio ir rinko po 3 naudingumo balus.

VTB lygoje jis vidutiniškai rungtyniaudavo po 8 minutes, rinko po 3,1 taško bei atkovojo po 1,7 kamuolio.

Pirmadienį „Nevėžis“ sudarė sutartį ir su amerikiečiu Malcolmu Grantu.

Kontraktus taip pat turi Kėdainiuose likę Vaidotas Volkus ir Antanas Bertašius, iš NKL čempionės Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ atvykę Rytis Juknevičius ir Gintautas Matulis bei LKL debiutuosiantis Gabrielius Maldūnas.

Sezoną „Nevėžis“ pradės rugsėjo 24 d. Klaipėdoje rungtynėmis su „Neptūnu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)