Renaldas Seibutis, Tomas Delininkaitis, Laimonas Kisielius ir kiti uostamiesčio ekipą tarpsezoniu papildę krepšininkai spinduliavo gera nuotaika ir pokštavo su 5-ąjį sezoną „Neptūne“ pradedančiu Arnu Butkevičiumi bei kitais klaipėdiečiais.

„Jaučiamės gerai. Kol kas ne visa komanda susirinkusi, bet po truputį pradedame ir orientuojamės į pirmąsias oficialias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes, kurios įvyks rugsėjo 21 d. Šiauliuose.

Tikimės, kad iki to laiko surinksime pilną sudėtį ir būsime pasiruošę, – kalbėjo „Neptūno“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis. – Kaip visada, pasiruošimą pradedame akcentuodami fizinį pasirengimą. Žaidėjai yra profesionalai ir į stovyklą atvyksta jau pasiruošę.

Dabar bandome juos įvesti į bendrą režimą, o vėliau pradėsime sportuoti salėje. Klaipėdos tikslai visada yra aukščiausiai. Minimalus tikslas – medaliai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)