Nors „Lietuvos rytas“ taip pat siekė išlaikyti dvimetrinį krepšininką savo gretose, klaipėdietis pasirinko praeityje jau ragautą legionieriaus duoną.

„Jie rodė labai didelį norą, o aš norėjau išbandyti jėgas Ispanijos lygoje. Buvo pažadėta daug žaidimo laiko, todėl susigundžiau. Važiuoju ten atgauti pasitikėjimą ir gerą žaidimą. Tikiuosi, pavyks ten įsitvirtinti ir užsikabinti“, – sprendimą komentavo Lietuvos rinktinės treniruočių stovykloje šiuo metu plušantis žaidėjas.

Anksčiau jis yra rungtyniavęs Slovėnijoje ir Italijoje: atitinkamai Liublianos „Olimpija“ ir Bolonijos „Virtus“ klubuose.

Praėjęs sezonas „Lietuvos ryte“ D. Gailiui buvo nuviliantis: jo viduryje krepšininkas kelis mėnesius apskritai nesirodė aikštėje – kaip teigta, dėl neaiškios ligos. Rimui Kurtinaičiui pakeitus Tomą Pačėsą ekipos vyriausiojo trenerio pareigose, puolėjas pamažu susigrąžino sportinę formą ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) atkrintamųjų varžybų finiše padėjo vilniečiams iškovoti bronzą.

Per rungtynes LKL jis vidutiniškai rinkdavo po 8,6 taško ir 4 atkovotus kamuolius. Europos taurės varžybose statistika buvo panaši: 8,2 taško ir 2,8 atkovoto kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)