M. Brazys atvyksta iš Klaipėdos „Neptūno“ ekipos, su kuria 2016 metais tapo LKL vicečempionu.

„Norėjome ir toliau darbuotis kartu su Dainiumi Adomaičiu, bet viskas susiklostė kiek kitaip, todėl nusprendžiau priimti „Lietuvos ryto“ pasiūlymą, – oficialiai Vilniaus klubo svetainei teigė M. Brazys. – Žinau daugelį ekipos naujokų, nes prieš tai mums yra tekę prieš juos žaisti, kai dirbau Klaipėdoje.

Su Jimmy Baronu dirbome uostamiestyje, Benas Madgenas rungtyniavo Panevėžyje, Chriso Kramerio klubas buvo mūsų varžovais tarptautinėje arenoje praėjusiais metais, o Marcas Carteris su savo komanda į Klaipėdą buvo atvykęs prieš dvejus metus. Tai – aukščiausios klasės krepšininkai.“

Šią vasarą kaunietis darbuojasi Lietuvos rinktinėje, tačiau džiaugėsi, jog „Lietuvos ryto“ klube pagrindine misija tapo aistruolių sugrąžinimas į arenas.

„Prie klubo prisijungsiu tik rugsėjį, nes vasarą paskyriau mūsų šalies komandai, – pasakojo M. Brazys. – Manau, kad artėjantį sezoną Vilniaus ekipą arenoje palaikys gerokai daugiau žmonių nei pastaraisiais metais, todėl smagu, kad turėsime stiprų šeštąjį žaidėją. Atmosfera turėtų būti labai gera.

Kol kas žadėti daug nereikėtų, bet tikiu, kad dirbsime iš visų jėgų ir bandysime iškovoti kuo daugiau pergalių.“

Praeityje jis yra talkinęs garsiems strategams bei laimėjęs du LKL čempiono žiedus (2012 m., 2013 m. su Kauno „Žalgiriu“), pirmą vietą BBL čempionate (2010, 2012 m. su Kauno „Žalgiriu“), Vieningosios lygos bronzos medalius (2009 m, 2013 m. su Kauno „Žalgiriu“).

Su M. Braziu sudarytas dvejų metų trukmės kontraktas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)