Praėjusiame sezone 188 cm ūgio gynėjas vilkėjo Prienų–Birštono „Vytauto“ marškinėlius ir Virginijaus Šeškaus schemose buvo pagrindinis komandos įžaidėjas.

V. Čižauskas LKL čempionate iš viso sužaidė 35 rungtynes, kuriose ant parketo praleisdavo po 24 minutes, pelnydavo po 8,5 taško, atkovodavo po 3,3 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus.

Tuo metu BBL pirmenybėse, kuriose Prienų klubas triumfavo, krepšininkas į aikštę išbėgo tik 6 kartus: per 23 minutes rinko po 6,5 taško, 3,2 atkovoto kamuolio ir 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Legionieriaus duoną V. Čižauskas krims jau ne pirmą kartą savo karjeroje – Kauno „Žalgirio“ auklėtinis buvo skolinamas Valjadolido „Blancos de Rueda“ komandai (Ispanijos antra lyga) bei po sezoną praleido „Valmiera“ (Latvija) ir Kralsheimo „Merlins“ (Vokietija) klubuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)