„N. Balašovo žaidimas labai tenkino jau praėjusį sezoną. Kaip tokio ūgio, jis yra labai judrus, greitas, su juo žaidėme gražų žaidimą.

Su T. Galecku sudarėme dvejų metų sutartį, nes galvojame, kad jis per tuos metus padarys didelę pažangą. Pereinant į aukštesnį lygį, jam reikės laiko įsibėgėti, prisitaikyti, bet jis turi greitį, šuolį, techniką ir tikrai turėtų sparčiai eiti į priekį. Vis dar vyksta derybos su treneriais, artimiausiu metu tikimasi turėti apie žinių“, – oficialiai klubo svetainei „bcpienozvaigzdes.lt“ sakė komandos direktorius Arūnas Burkevičius.

N. Balašovas prie „Pieno žvaigždžių“ prisijungė jau sezonui įsibėgėjus, lapkričio mėnesį. „Tete-a-Tete Casino-LKL“ jis sužaidė 28 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 14 minučių, pelnydavo po 7,3 taško ir atkovodavo po 2,9 kamuolio.

Baltijos krepšinio lygoje (BBL) rusas vidutiniškai rinko po 10,7 taško, 4,9 atkovoto kamuolio ir 1,4 blokuoto metimo per 17 žaidimo minučių.

Tuo metu T. Galeckui tai bus debiutas stipriausioje Lietuvos krepšinio lygoje. Pastarąjį sezoną Raseinių „Rasus“ į priekį vedęs atakų organizatorius NKL vidutiniškai per susitikimą pelnė po 16,1 taško, atliko po 7 rezultatyvius perdavimus, atkovojo po 4,2 ir perėmė po 1,8 kamuolio bei rinko po 21,6 naudingumo balo.

Vilnietis pagal rezultatyvius perdavimus lygoje buvo nepralenkiamas, pagal efektyvumą – trečias, o pagal renkamus taškus – penktas.

Antrame pagal pajėgumą divizione jis taip pat yra atstovavęs Vilniaus „Statybai“ (2011-2013 m.), Molėtų „Ežerūno-Kariui“ (2014-2015 m.) ir Vilniaus „Perlui-MRU“ (2015-2016 m.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)