„Tai nebuvo paslaptis tiems žmonėms, kurie mane pažįsta. Ne, aš nejaučiau, kad gyvenu ne savo gyvenimą. Žmonės spėja, kad jeigu apie ką nors nepasakoji, tai reiškia, kad kažką slepi. Tai ne mano atvejis. Aš pamaniau, kad atėjo tinkamas laikas ir apie tai pranešiau“, – sakė S. Bird.

Toks prisipažinimas angliškai vadinamas „coming out“.

2016 metų lapkritį garsus Madrido futbolo klubo „Real“ ir Portugalijos rinktinės žaidėjas Cristiano Ronaldo per piktą žodinį ginčą su Madrido ekipos „Atletico“ saugu Koke, save pavadino „gėjumi su dideliais pinigais“. Žiniasklaida tada nusprendė, kad portugalas atliko „coming out'ą“, tačiau vėliau tai nebuvo patvirtinta.

36-erių metų S. Bird yra 2004, 2008, 2012 ir 2016 metų olimpinė čempionė. Šiuo metu ji WNBA lygoje atstovauja Sietlo klubui „Storm“. Ji yra žaidusi Rusijos Kursko „Dinamo“, Maskvos srities „Spartak“ ir UGMK komandose.

M. Rapinoe yra JAV nacionalinės futbolo rinktinės saugė. Ji apie savo orientaciją prisipažino 2012 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)