Praėjusį sezoną T. Sabonis taip pat žaidė Ispanijos antroje pagal pajėgumą lygoje, La Korunjos „Leyma“ komandoje.

„Labai džiaugiuosi sudaręs sutartį su šia komanda, jau nekantriai laukiu rugpjūčio 21-osios, kai prasidės pasirengimas naujam sezonui. Nekantrauju susipažinti su naujaisiais komandos draugais“, – teigė T. Sabonis, šią vasarą Palangoje atšokęs vestuves su savo išrinktąja Paulina Frukacz.

„T. Sabonis – tvirtas, mums tikrai labai padėsiantis vyrukas. Jis gali žaisti ir „trečioje“, ir „ketvirtoje“ pozicijose, kai tik to prireikia. Lietuvis – labai darbštus, puikiai ginasi, gerai žaidžia be kamuolio. Jis puikiai pažįsta šią lygą, visų atsiliepimai apie Tautvydą buvo patys geriausi. Manau, kad jam puikiai tiks mūsų komandos krepšinio filosofija“, – teigė Valensijos regione įsikūrusios komandos treneris Toni Tenas.

Praėjusį sezoną T. Sabonis Ispanijos antrame pagal pajėgumą divizione sužaidė 39 rungtynes. Vidutiniškai per susitikimą jis pelnė po 4,4 taško ir atkovojo po 3,2 kamuolio, vidutiniškai ant parketo praleisdamas po 13 min.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)