Praėjusią vasarą Š. Vasiliauskas persikėlė į stipriausią Europoje Ispanijos ACB krepšinio lygą, tačiau joje neįsitvirtino. Vilkėdamas Badalonos „Joventut“ marškinėlius jis spėjo sužaisti 12 rungtynių, kuriose vidutiniškai ant parketo praleisdavo 13 minučių, pelnydavo 5,3 taško, atlikdavo 1 rezultatyvų perdavimą ir rinkdavo 2 naudingumo balus.

Kur kas geresnis lietuvio statistiniai rodikliai buvo persikėlus į Turkiją. Gindamas Ušako „Sportif“ kaunietis FIBA Čempionų lygoje rinkdavo po 11,6 taško ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo, o šalies pirmenybėse – po 12,4 taško ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

„Lauksiu pasiūlymų – kokie ateis, tuos ir svarstysiu. Aišku, visada smagiausia žaisti Lietuvoje, bet šiai dienai reikia rinktis kitas šalis. Jeigu bus kažkoks susidomėjimas iš bet kurios komandos – aš jį tikrai svarstysiu“, – dar balandžio pabaigoje apie ateitį Krepšinis.lt kalbėjo Š. Vasiliauskas.

„Trabzonspor“ praėjusiais metais Turkijos lygos reguliariajame užėmė 12-ą vietą tarp 16-os komandų.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)