M. Ponitka „Žalgiryje“ turėjo užimti atsilaisvinusią vietą po to, kai sutartį su kauniečiais nutraukė pasiūlymo iš NBA sulaukęs Royce’as O’Neale’as.

Anot „Sportando“, Lenkijos krepšininkas taip norėjo žaisti Ispanijoje, kad „Žalgiris“ jo nesuviliojo netgi itin solidžiu pasiūlymu. Pranešama, kad krepšininkas greičiausiai rungtyniaus Tenerifės „Iberostar“ komandoje.

23-ejų metų 198 cm ūgio lenkas praėjusiame sezone vilkėjo Izmiro „Pinar Karšiyaka“ komandos marškinėlius.

Turkijos čempionate jis sužaidė 28 rungtynes, kuriose aikštelėje praleisdavo po 31 minutę, pelnydavo po 13,25 taško, atkovodavo 4,7 kamuolio ir atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Vienas Lenkijos rinktinės lyderių, 2015-ųjų Europos čempionate rinkęs po 9,3 taško ir 3,7 rezultatyvaus perdavimo, jau turi patirties Eurolygoje: 2012-2013 metų sezone gynė Gdynės „Asseco Prokom“, o 2015-2016 m. – Zeliona Guros „Stelmet“ garbę.

Lenkas turėjo tapti penktuoju „Žalgirio“ naujoku. Iki šiol komandą jau papildė Aaronas White‘as, Vasilije Micičius, Brandonas Daviesas ir Dee Bostas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)