Tačiau tą išdavė europarlamentaro vieša interesų deklaracija, pateikta liepos 13 d.

Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai (VTEK) pateiktoje interesų deklaracijoje naujasis klubo dalininkas Vilniaus komandai suteikė 850 tūkst. eurų paskolą.

Sandoris įvyko birželio 20-tąją – tą pačią dieną, kai A.Guoga tapo klubo dalininku.

Dalį šios sumos jis gavo lošdamas JAV vykusiame pokerio turnyre.

Likus mažiau nei mėnesiui iki tapdamas „Lietuvos ryto“ gelbėtoju, A.Guoga viešėjo Las Vegase. Ten veikiančiame „Aria Resort & Casino“ komplekse politikas užėmė 63-ią vietą ir išlošė 312,11 tūkst. eurų.

Antano Guogos  vieša interesų deklaracija
Antano Guogos  vieša interesų deklaracija

DELFI bandė susisiekti su europarlamentaru, tačiau nesėkmingai.

Primename, kad ketvirtadienį vykusio „Lietuvos ryto“ dalininkų susirinkimo metu Krepšinis.lt paklausus, kodėl A. Guoga nekalba apie finansinį indėlį, jis vėl negalėjo ar nenorėjo pateikti jokio skaičiaus. „Aš jau įdėjau nemažai pinigų. Turbūt daugiau negu bet kas paskutiniu etapu. Ir manau, kad toliau įdėsiu, pagal savo galimybes“, – nuo tiesaus atsakymo išsisuko buvęs profesionalus pokerio žaidėjas.

Dabar „Lietuvos ryto“ dalininkais yra A.Guoga, verslininkas Darius Gudelis, Vilniaus miesto savivaldybė, Linas Kleiza bei „Norvelitos“ ir „Všį KK Perlas“ įmonės.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)