„Lavrinovičių išsaugojimas buvo prioritetinis vasaros darbas. Su po atostogų grįžusiais broliais susėdome prie stalo ir greitai susitarėme dėl naujų sutarčių. Lavrinovičiai „Lietkabeliui“ yra labai svarbūs, o sirgaliai juos itin myli, todėl tikimės gausaus palaikymo ir kitame sezone“, – kalbėjo „Lietkabelio“ direktorius Mantas Ignatavičius.

Prabėgusiame Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezone K. Lavrinovičius per 21 minutę įmesdavo 12,9 taško, atkovodavo 4,1 kamuolio, atlikdavo 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 14.7 naudingumo balo.

Europos taurėje puolėjas demonstravo taip pat solidų žaidimą: 12 taškų, 4,6 atkovoto kamuolio, 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir 15 naudingumo balo per 23 minutes.

D. Lavrinovičiaus statistika siekė 5,5 taško, 2,5 atkovoto kamuolio ir 6,3 naudingumo balo per 12 minučių.

Sutartis su „Lietkabeliu“ taip pat turi Donatas Tarolis, Lukas Aukštikalnis, Vaidas Čepukaitis ir Gintaras Leonavičius. Vyriausiu treneriu vietoje Kazio Maksvyčio tapo Artūras Štalbergas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)