„Džiaugiamės, kad pavyko pratęsti kontraktą su Gintaru, kuris yra tikras panevėžietis ir sugrįžęs po ilgesnės pertraukos į gimtąjį miestą labai padėjo mums pasiekti aukštų rezultatų. Dirbame toliau tiek ties naujų žaidėjų paieška, tiek ties ekipoje žaidusių krepšininkų sutarčių pratęsimu“, – sakė klubo direktorius Mantas Ignatavičius.

Po penkerių metų į Panevėžį grįžęs G. Leonavičius demonstravo stabiliai gerą žaidimą tiek Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), tiek Europos taurėje.

Šalies pirmenybėse gynėjas per 22 minutes įmesdavo 7,5 taško, atkovodavo 2,4 kamuolio, atlikdavo 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 8,2 naudingumo balo.

33 metų 194 cm ūgio atleto rodikliai buvo beveik identiški ir Europos taurėje: 7,3 taško, 2,4 atkovoto kamuolio, 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir 8,3 naudingumo balo per 22 žaidimo minutes.

G.Leonavičiaus pergalingas tritaškis pirmosiose LKL ketvirtfinalio rungtynėse prieš Prienų–Birštono „Vytautą“ tapo gražiausiu sezono epizodu.

Kontraktus su „Lietkabeliu“ taip pat turi Donatas Tarolis, Lukas Aukštikalnis ir naujokas Vaidas Čepukaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)