Latvis Eurolygos turnyre žaidė 33 rungtynes ir vidutiniškai pelnė po 6,4 taško, pataikydamas 50 proc. tritaškių (33/66). Tai buvo trečias rezultatas Eurolygoje.

D. Bertanis padėjo „Darussafaka Dogus“ pirmą kartą klubo istorijoje patekti į Eurolygos atkrintamas varžybas.

Turkijos čempionate D. Bertaniui sekėsi dar geriau: vidutiniškai po 10 taškų, po 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir 1,5 atkovoto kamuolio.

D. Bertanis anksčiau yra atstovavęs Rygos ASK, „BK Ventspils“ ir Rygos VEF (visi – Latvija) klubams, žaidė Bilbao komandoje „Basket“ (Ispanija).

Jis Latvijos nacionalinės rinktinės nuolatinis starto penketo narys.

Dairio Bertanio jaunesnysis brolis 24-erių metų Davis Bertanis (ūgis 208 cm) žaidžia Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) San Antonijaus „Spurs“ klube.

„EA7 Emporio Armani“ komandos sudėtyje yra ir Lietuvos rinktinės gynėjas 31-erių metų ir 195 cm ūgio Mantas Kalnietis. Jis su D. Bertaniu veikiausiai konkuruos dėl žaidimo minučių aikštėje.

Lietuvis praėjusio sezono Eurolygoje per vidutiniškai pelnė po 7,1 taško, atliko po 3 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo po 2,3 kamuolio per rungtynes. Italijos lygoje kauniečio vidurkis buvo nežymiai geresnis (po 7,3 tšk.).

Pirmadienį taip pat oficialiai patvirtina, kad Milano ekipa sukirto rankomis su kitu gynėju Andrew Goudelocku bei dar trimis naujokais: Amathu M'Baye, Patricku Youngu ir Vladimiru Micovu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)