G. Matulis 2016-2017 metū sezone tapo Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) finalo serijos naudingiausiu žaidėju.

31-erių metų 195 cm ūgio G. Matulis NKL čempionate vidutiniškai pelnydavo po 14 taškų, atkovodavo po 3,8 kamuolio, atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo bei per rungtynes rinkdavo po 15,8 naudingumo balo.

Kitas „Nevėžio“ naujokas – R. Juknevičius. Įžaidėjas NKL lygoje surinkdavo po 9,6 taško, atkovodavo po 2,5 kamuolio, atlikdavo po 4,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 12 naudingumo balų.

Abu komandos naujokai jau turi Lietuvos krepšinio lygos (LKL) patirties. G. Matulis 2009-2014 metų sezonuose atstovavo Utenos „Juventus. R. Juknevičius 2014-2016 metais vilkėjo Alytaus „Dzūkijos“ marškinėlius.

„Kėdainių pasiūlymas, lyginant su kitais, buvo pats konkrečiausias ir įdomiausias. Su aiškia vizija, tikslais ir norais. Pasitarėme su šeima ir nusprendėme nebelaukti. Labai džiaugiuosi, kad vėl pasirašiau kontraktą su LKL komanda. Tai buvo mano didžiausias noras nuo to laiko, kai grįžau į NKL. Artėjančiame sezone laukia daug iššūkių. Tikiu, kad Kėdainiuose bus šiltas sirgalių palaikymas, o jiems atsidėkodami atiduosime visas jėgas kovodami aikštelėje dėl pergalių“, – mintimis dalinosi G. Matulis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)