Rimvydas Samulėnas „Sūduvą“ treniravo keturis sezonus nuo 2013 metų. Iš vyrų krepšinio atvykęs treneris jau debiutiniame 2013-2014 metų sezone sugrąžino „Sūduvos“ komandą į Lietuvos moterų krepšinio elitą. Po 7-erių metų pertraukos komanda nukeliavo iki LMKL finalo ir ten pasidabino sidabro medaliais.

Vadovaujant R. Samulėnui, 2014-2015 ir 2015-2016 metų sezonuose komanda dar du kartus iškovojo LMKL sidabro medalius, po kartą iškovojo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) ir Baltijos moterų krepšinio lygos (BWBL) taures.

2016-2017 metų sezone „Sūduva“ iškovojo Lietuvos moterų krepšinio taurę, BWBL čempionate pasidabino bronzos medaliais ir pirmą kartą po 52-ejų metų tapo Lietuvos čempionėmis.

Klubas nuoširdžiai dėkoja treneriui už sunkų darbą, atsidavimą ir linki didžiausios sėkmės ateityje.

„Dėkojame treneriui R. Samulėnui už atliktą sunkų darbą. Per šiuos keturis metus buvo visko: ir skaudžių pralaimėjimų, ir svaiginančių triumfo akimirkų. Treneris R. Samulėnas mūsų miestui ir klubui davė labai daug, todėl esame jam dėkingi už atsidavimą mūsų komandai. Norime palinkėti treneriui kuo didžiausios sėkmės ateityje. Sprendimas rinktis kitą trenerį nebuvo spontaniškas. Tai labai apgalvotas ir sunkus sprendimas. Kitą sezoną „Sūduvos“ biudžetas bus smarkiai mažesnis ir komanda bus pastebimai jaunesnė. Su nauju treneriu pradėsime naują klubo etapą ir daugiau dėmesio skirsime jaunimui“, – teigė klubo vadovas Deividas Jurkša.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją