Lietuvės susitikimą pradėjo geriau ir po pirmų penkių minučių pirmavo rezultatu 14:6, tačiau per likusias penkias minutes varžovės Lietuvos rinktinei leido įmesti vos du taškus ir mūsiškės kėlinį laimėjo 16:14. Antrajame ketvirtyje žaidimas vyko taškas į tašką, bet kėlinio gale vėl geriau sužaidė prancūzės, prieš ilgąją pertrauką pirmaudamos 32:28.

Trečiajame ketvirtyje žaidimas per daug nesikeitė ir krepšininkės iš Prancūzijos susikrovė dar didesni pranašumą. Paskutiniame rungtynių kėlinyje staigmenų nebuvo. Nors lietuvėms pavyko priartėti tačiau rezultato persverti nepavyko.

Lietuvos rinktinei 18 taškų pelnė Gabija Meškonytė, 15 – Laura Juškaitė, 10 – Laurita Jurčiūtė.

Šeštadienį lietuvės prancūzes nugalėjo po dviejų pratesimų 78:75 (20:21, 17:18, 19:11, 10:10; 9:9; 9:6).

Lietuvos rinktinė pasirodymą Europos čempionate pradės liepos 8 dieną. Pirmosiose rungtynėse lietuvės varžysis su Latvijos rinktine. Be Latvijos B grupėje lietuvių dar laukia akistata su Portugalijos ir Italijos komandomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)