S. Pianigiani poste pakeis kroatą Jasminą Repešą, kuriam praėjęs sezonas Milane buvo itin nesėkmingas. Komanda patyrė visišką fiasko Eurolygoje, prarado Italijos čempionų titulą.

J. Repeša Milane dirbo du sezonus.

Į Milaną S. Pianigiani keliasi iš Jeruzalės „Hapoel“ komandos, su kuria pastarąjį sezoną laimėjo Izraelio čempionatą, o Europos taurėje nužygiavo iki pusfinalio etapo.

Į Eurolygą treneris sugrįžta po ketverių metų pertraukos. Anksčiau jis ilgus metus yra treniravęs Sienos „Montepaschi“ komandą, trumpai dirbo Stambulo „Fenerbahče“ treneriu, vadovavo Italijos rinktinei.

Nuo S. Pianigiani sprendimo priklausys ir Manto Kalniečio ateitis Milano klube. Kol kas nėra galutinai aišku, ar 30-metis 195 cm ūgio lietuvis „Emporio Armani“ gretose rungtyniaus ir toliau – kiek anksčiau Italijos žiniasklaida skelbė, kad klubo vadovai nebuvo patenkinti krepšininko žaidimu praėjusiame sezone, o jo likimas bus patikėtas naujam treneriui.

Taip pat kol kas nėra žinoma ir Krunoslavo Simono bei Zorano Dragičiaus ateitis Milane.

Savo ruožtu Ispanijos žiniasklaida pastarąją savaitę informavo, kad M. Kalnietis yra atsidūręs Joano Plazos treniruojamos Malagos „Unicaja“ komandos akiratyje.

Milano klubas kitą sezoną rungtyniaus Eurolygoje, kadangi turi A licenciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)