Dar praėjusią vasarą su nacionaline ekipa atsisveikino Tony Parkeris, o Nicolas Batumas ir Rudy Gobertas šią vasarą nusprendė pailsėti.

Tiesa, rinktinės kapitonas Borisas Diaw ketina vilktis nacionalinius marškinėlius. Į sąrašą įtrauktas ir buvęs žalgirietis Leo Westermannas.

Prancūzai tvirtina, kad prasideda kita rinktinės era. Su naujais žaidėjais teks kovoti FIBA pasaulio čempionato kvalifikacinėse varžybose, nes NBA ir Eurolygoje rungtyniaujantys krepšininkai padėti negalės.

Prancūzijos rinktinės preliminarus kandidatų sąrašas:

Thomas Heurtelis, Antoine'as Diotas, Leo Westermannas, Nando De Colo, Evanas Fournier, Edwinas Jacksonas, Rodrigue'as Beauboisas, Yakuba Ouattara, Timothe'as Luwawu, Borisas Diaw, Kimas Tillie, Louisas Labeyrie, Livio Jean-Charlesas, Kevinas Seraphinas, Joffrey Lauvergne, Mustapha Fallas, Vincentas Poirier.

Prancūzijos rinktinė A grupėje žais su Lenkijos, Graikijos, Suomijos, Islandijos ir Slovėnijos krepšininkais.

Europos čempionatas rugpjūčio 31 – rugsėjo 17 dienomis vyks Suomijoje, Izraelyje, Rumunijoje ir Turkijoje. Finalinis etapas numatytas Turkijos sostinėje Stambule.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)