„Atvirai pasakius, šiuo metu esu vienas, – tinklapiui lrytas.lt sakė R. Kurtinaitis. – Kuo greičiau stabilizuosis klubo situacija, tuo man bus lengviau. Galvojau apie laisvę komplektuoti komandą, bet, kai nežinau nei pinigų sumų, nei ką turime ir ko neturime, yra sunku.

Laisvė yra gerai, kai ji paremta pinigais. Fantazuoti gali visi, bet reikia grįžti į realybę. Labai norėčiau konkrečiai žinoti, kiek pinigų turime žaidėjų pirkimui. Kuo greičiau man tai įvardins, tuo lengviau bus dairytis po žaidėjų rinką. Tada konkrečiau galėsiu kažką nuveikti, nes dabar yra sudėtinga.“

R. Kurtinaitis šiuo metu neturi padėjėjų, kurie yra jam reikalingi naujų krepšininkų atrankai.

„Dažniausiai klubuose skautai iš viso pasaulio žaidėjų pagal turimus pinigus atrenka 10 ar 20 reikiamos pozicijos žaidėjų, o tada treneris jau sprendžia, kurie jam tinka labiausiai. Aš šiuo metu turiu pats peržiūrėti visą tūkstantį žaidėjų, pats išsirinkti geriausius. Tai užima labai daug laiko. Man negaila jėgų, tačiau fiziškai tai aprėpti sunku. Bet dabar taip ir dirbu – žiūriu žaidėjus, stumdau eilutes, kurie krepšininkai įdomūs, kurie neįdomūs, kiek jie galėtų kainuoti“, – tinklapiui lrytas.lt sakė R. Kurtinaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)