Kiek anksčiau įsigijęs sunkųjį krašto puolėją iš JAV Aaroną White'ą ir įžaidėją serbą Vasilije Micičių, praėjusį savaitgalį „Žalgirio“ klubas paskelbė sudaręs sutartis su dar dviem krepšininkais – amerikiečiais vidurio puolėju Brandonu Daviesu ir lengvuoju kraštu Royce'u O'Nealu.

„Kalbant apie užsieniečių rinką, viskas, derybos baigtos. Derybos vyksta tik kalbant apie jaunus žaidėjus. Neaišku dėl Isaiah Hartensteino, norėtume, kad jis grįžtų, bet tai galutinai paaiškės po NBA Vasaros lygos“, – BasketNews.lt sakė „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Anot P. Motiejūno, „Žalgirio“ treneriai naujuosius žaidėjus stebėjo visą sezoną ir atsirinko pagal klubo kišenę.

Jau anksčiau skelbta, kad po praėjusio sezono komandą palieka trys legionieriai – prancūzas įžaidėjas Leo Westermannas, australas krašto puolėjas Brockas Motumas ir brazilas vidurio puolėjas Augusto Lima. Ekipoje neliks ir gynėjo Renaldo Seibučio, o Robertas Javtokas oficialiai baigė profesionalaus krepšininko karjerą.

Iš praėjusio sezono pagrindinės sudėties ekipoje ir kitą sezoną žais kanadietis Kevinas Pangosas, lietuviai Lukas Lekavičius, Artūras Milaknis, Edgaras Ulanovas, Paulius Jankūnas ir Antanas Kavaliauskas.

Iš viso komandoje turėtų būti 14-15 žaidėjų, todėl „Žalgiriui“ neišvengiamai teks pasistiprinti ir keliais krepšininkais iš dublerių komandos. Tarp pretendentų yra aukštaūgis vidurio puolėjas Laurynas Birutis.

Komandą ir kitą sezoną treniruos Šarūnas Jasikevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)