Praėjusį sezoną Ispanijoje praleidęs amerikietis gynė Las Palmo „Gran Canaria Herbalife“ komandos spalvas. Su šiuo klubu atletiškas puolėjas nužygiavo iki ACB ir Europos taurės lygų ketvirtfinalių.

Antroje pagal pajėgumą Europos lygoje R.O‘Neale‘as vidutiniškai rinko po 10,3 taško, atkovodavo po 5,6 kamuolio bei atlikdavo po 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

Prieš atvykdamas į Ispaniją galingu šuoliu pasižymintis krepšininkas rungtyniavo Liudvigsburgo EnBW komandoje Vokietijoje, o pernai vasarą NBA Vasaros lygoje, vilkėdamas „Golden State Warriors“ marškinėlius, bandė prasimušti į stipriausią pasaulio krepšinio lygą.

Šią vasarą R.O‘Neale‘as taip pat sieks NBA komandų dėmesio Vasaros lygoje, kurioje turėtų pasirodyti Naujojo Orleano „Pelicans“ komandos gretose. Palikti „Žalgirį“ puolėjas galės tik sulaukęs garantuotos sutarties iš NBA klubo.

Tai jau ketvirtasis Kauno komandos pirkinys šią vasarą. R.O‘Neale‘as prisijungs prie amerikiečių Aarono White‘o ir Brandono Davieso bei atakų organizatoriaus serbo Vasilijie Micičiaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)