„Ypač noriu padėkoti treneriui Šarui (Šarūnui Jasikevičiui) už viską, ką dėl manęs padarė ir kitiems komandos nariams“, – rašė A. Lima.

A. Lima dėkingas Š. Jasikevičiui už sprendimą leisti aplankyti pagausėjusią savo šeimą. Tikru tarptautiniu interento hitu tapo Š. Jasikevičiaus moralas apie vaikus spaudos konferencijoje.

Tuomet emocingą Š. Jasikevičiaus pasisakymą sukėlė klausimas apie aukštaūgį brazilą Augusto Limą, kuris prieš antrąsias LKL pusfinalio rungtynes su Klaipėdos „Neptūnu“ išvyko į Ispaniją aplankyti neseniai pagimdžiusios savo žmonos.

LKL čempionate brazilas vidutiniškai per beveik 15 min. pelnė 6,2 taško ir atkovojo 4,5 kamuolio. Eurolygoje per beveik 15 min. jis rinko po 4,6 taško ir atkovojo 3,7 kamuolio.

A. Limai karališkasis ispanų klubas veikiausiai ieškos kitos komandos, o „Žalgiris“ jau rado brazilui pamainą. LKL čempionus sustiprino NBA patirties turintis amerikietis Brandonas Daviesas. Jis su klubu pasirašė sutartį vieneriems metams su galime pratęsti kontraktą dar vieną sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)