Visgi vasaros planus iš anksto susidaręs strategas, kvietimo atvykti padirbėti į „Spurs“ turėjo atsisakyti dėl asmeninių priežasčių.

Turtingiausių Europos klubų vilionėms nepasidavęs 41-erių metų specialistas nusprendė tęsti pradėtus darbus Kaune ir su Lietuvos čempionais pasirašė naują dvejų metų sutartį.

Praėjusio sezono viduryje vadovauti komandai kaip vyriausiasis treneris pradėjęs Š. Jasikevičius žalgiriečius atvedė į du Lietuvos krepšinio lygos (LKL) titulus, iškovojo Karaliaus Mindaugo taurę ir šį sezoną viršijo lūkesčius naujo formato Eurolygoje, kur su 14 pergalių buvo per plauką likta nuo atkrintamų varžybų ribos.

2017 metų vasarai dar tik prasidėjus ryškėja nauji Kauno komandos kontūrai: „Žalgirį“ papildė du nauji žaidėjai Aaronas White‘as ir Vasilije Micičius.

Prie jų atvykimo prisidėjo ir trenerio pareigas tęsiantis Š. Jasikevičius, pasidžiaugęs prisiviliotais žaidėjais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)