„Man dabar svarbiau, kad prie būsimos veiklos prisijungtų tikrai galingi krepšinio žmonės. Vos tik sužinojus apie pasikeitimus, su manimi susisiekė buvęs „Lietuvos ryto“ žaidėjas Arvydas Macijauskas, kuris pasirengęs padėti. Reikia į klubą sugrąžinti žmones, kurie myli krepšinį. Dar vienas žingsnis yra pritraukti Liną Kleizą ir visus tuos krepšinio žmones, kurie gyvena Vilniuje, kurie turi patirties, kurie galėtų būti kad ir šalia klubo“, – lrytas.lt sakė A. Guoga.

Verslininkas linkęs apie klubo ateitį kalbėtis ir su Toronto „Raptors“ vidurio puolėju Jonu Valančiūnu: „Esame su juo seniai pažįstami ir su Jonu kalbėsimės. Tų kontaktų dėl tam tikrų krepšinio situacijų su juo buvo ir anksčiau. Apie Vilniaus komandos reikalus dar su juo nesikalbėjome, tačiau, manau, J.Valančiūnas pasijungs ir sukursime labai gerą struktūrą“.

A. Guoga paneigė kalbas, neva svarstąs galimybę klubo direktoriaus kėdę atiduoti buvusiam Lietuvos krepšinio federacijos generaliniam sekretoriui Mindaugui Balčiūnui. Prieš tai jis apie naują komandos viziją ketina kalbėtis su dabartiniu direktoriumi Martynu Purliu.

„Jei susirinkę dalininkai, miesto sirgaliai bei rėmėjai nutars keisti direktorių, reikia pasielgti taip ir padaryti viską, kad po mėnesio niekas negraužtų nagų dėl šio sprendimo. Svaidytis greitais sprendimais šiandien nėra geras laikas. Kol kas esame atviri visiems siūlymams“, – teigė jis.

A. Guoga taip atskleidė, kad paskutinis žodis, ar bus keičiamas komandos pavadinimas, priklausys Vilniaus merui Remigijui Šimašiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)